Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Decand am descoperit cat de bun este aluatul acesta mereu fac cate ceva.
Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca. Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.
Fiecare tarta o ungem cu pasta de rosii Cirio, asezam feliute de carnati, radem cascaval si presaram feliute de ceapa si oregano. Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute. Pofta buna!
1
Putem face ce umplutura dorim.
2
Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult